Accommodatie Notte Blu

Het huis (80m2) bestaat uit een living/annex keuken  met 2 openslaande deuren naar het terras. In de living staat 1 ruime 4 persoons zitbank en een fauteuil . In de nis een 32″ flatscreen TV met satelliet ontvangst met vrijwel alle Nederlandse, Belgische en Duitse zenders .

De keuken is van alle gemakken voorzien. In de keuken vind je een 4 pits gasfornuis met heteluchtoven,  een espresso/koffiemachine (cups), een vaatwasser en natuurlijk ruim voldoende serviesgoed en kookgerei.

Enkele trapjes hoger  dan de living vindt je de “blauwe slaapkamer”.   Deze heeft 2 eenpersoons bedden en een 5-deurs kleerkast. De slaapkamer is voorzien van airco. Hier vind je ook de wasautomaat. Deze kamer heeft 2 openslaande deuren naar het terras aan de voorkant met uitzicht op de bergen. Deze slaapkamers is ca 16m2.

Aan de andere zijde van de living vind je de “grijze slaapkamer”.   Deze heeft een 2-persoons bed en een 5-deurs kleerkast. Daarnaast is er een slaapbank voor een 5e persoon. Ook is op deze ruime slaapkamer (25 m2) een gezellig zitje. De slaapkamer is voorzien van airco. In deze kamer vind je ook een strijkplank en strijkijzer en stofzuiger.

De badkamer  heeft een ruime inloopdouche, bidet, toilet en wastafel.

Vrijwel alle ramen zijn voorzien van raamluiken en horren.

Naast het huis vind je de aangelegde tuin met diverse terrassen en panoramisch uitzicht ( klaar voorjaar 2022). Vlak bij het overdekte terras van het huis ligt het  privézwembad (8 x 5 x 1,4 mtr.) met ligstoelen, parasols en multifunctioneel grasveld. Vanuit het zwembad kunt u ook genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving. Zin in een zomerse BBQ? Er is een Weber BBQ ter beschikking.