Accommodatie Notte Chiara

Het huis (160m2) bestaat van oudsher uit 2 delen, maar daar is bij de renovatie een derde deel aan toegevoegd. Daar waar vroeger de stallen waren is nu de living, met 2 openslaande deuren naar het terras. In de living staan 2 bankjes, een fauteuil en een Chaise longue, die ook kan dienen als slaapbank voor een 7epersoon. Aan de muur een 47”flatscreen met satelliet TV met vrijwel alle Nederlandse, Belgische en Duitse zenders .

Enkele trapjes hoger  was vroeger de opkamer en nu  de “witte”slaapkamer  Vanuit de Living kom je ook naar het nieuwe gedeelte waar zich de keuken en de eerste badkamer bevindt. Ook dit nieuwe deel is gebouwd met authentieke details en in harmonie met de bestaande bouw.

De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft ook 2 openslaande deuren naar het terras. In de keuken vind je een 5 pits gasfornuis met oven,  een espresso/koffiemachine (cups), een vaatwasser en magnetron en natuurlijk ruim voldoende serviesgoed en kookgerei.

Enkele trapjes hoger  dan de living was vroeger de opkamer en nu  de “witte” slaapkamer.   Deze heeft een 2-persoons bed en een 2-deurs kleerkast. Op de bovenverdieping bevindt zich de “groene” kamer en de “grijze” kamer. De groene kamer heeft 2 eenpersoons bedden en een 2-deurs kleerkast. De grijze kamer heeft een 2-persoonsbed en 2 inbouw kasten.

Alle slaapkamers zijn ca 16m2,

De badkamer op de verdieping heeft een douche, bidet, toilet en wastafel.

Vrijwel alle ramen zijn voorzien van raamluiken en horren

Achter het huis vindt u de aangelegde tuin met diverse terrassen en panoramisch uitzicht. 30 meter van het huis ligt het  privézwembad (10 x 5x 1,4 mtr.) met ligstoelen en multifunctioneel grasveld. Vanuit het zwembad kunt u ook genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.